cdj-3000 tour | 24/09/2020

præsentation efterfulgt af q&a

Nu har du muligheden for at opleve den splinternye fligskibsmodel fra Pioneer DJ: CDJ-3000, i et eksklusivt Livestorm Webinar.

En repræsentant fra Pioneer DJ vil demonstere de mange nye og innovative funktioner, der er aktiveret af CDJ-3000's avancerede MPU. Derefter vil en Pioneer DJ specialist besvare alle dine spørgsmål om den lækre multi afspiller.

Webinaret forventes at tage omkring 1 time og 30 minutter.

Obs: Det er vigtigt at du tilmelder dig webinaret
Bemærk: Webinaret foregår på engelsk

a new dimension

om cdj-3000

CDJ-3000 er Pioneer DJ's nyeste skud på stammen, og er baseret på mere end 25 års erfaring. Erfaring der har gjort, at Pioneer DJ nu kan præsenterede en multiafspiller, der skaber den ultimative DJ oplevelse!


CDJ-3000 har udviklet sig betydeligt siden 1990'erne. Siden CDJ-500 fik sin debut i 1994, er hver flagskibsmodel i CDJ-serien blevet en favorit blandt mange af de mest respekterede DJ's og klubber over hele verden. Den banebrydende CDJ-1000 satte standarden, da den gav mulighed for flere præstationsteknikker, såsom scratches, der ellers tidligere kun havde været muligt på analoge pladespillere. Så kom CDJ-2000, og havde rekordbox og Pro DJ Link med sig. Det betød at man for første gang som DJ, kunne styre musikken før den blev eksporteret til et USB-drev. I 2016 satte CDJ-2000NSX2 nye standarder, og blev det foretrukne valg af klubber, festivaler og DJ's i hele verden. 


Det ligger dermed fast: CDJ har udviklet sig betydeligt siden 1990'erne. Og selvom CDJ-3000 på mange måder ikke kan genkendes fra de tidligere enheder, bevarer den ambitionen og formålet, der altid har drevet CDJ-serien: at give dig en intuitiv grænseflade, der giver dig magten til at manipulere musikken på enhver tænkelig måde - og måske endda også på måder, du ikke havde forestillet dig var mulige.

CDJ-3000 er den mest avancerede afspiller, Pioneer DJ nogensinde har lavet. Når du som DJ optræder, har du brug for at vide og være sikker på, at dit udstyr og dine decks kan gøre din krative vision til virkelighed, og håndtere hvad du udsætter den for. Netop dét, og meget mere, er CDJ-3000 designet til at sikre dig.
CDJ-3000 kan blandt andet prale af, at være drevet af en helt ny MPU (Micro-Processing Unit) og være udstyret med specielt udviklede komponenter i høj kvalitet. Med andre ord får du her en robust enhed, fyldt med innovative funktioner, der hjælper din kreativitet med at blomstre som aldrig før.