Hils på den helt nye flagskibsmodel fra Pioneer DJ: CDJ-3000.

CDJ-3000 er Pioneer DJ's nyeste skud på stammen, og er baseret på mere end 25 års erfaring. Erfaring der har gjort, at Pioneer DJ nu kan præsentere en multiafspiller, der skaber den ultimative DJ oplevelse!


CDJ-3000 har udviklet sig betydeligt siden 1990'erne. Siden CDJ-500 fik sin debut i 1994, er hver flagskibsmodel i CDJ-serien blevet en favorit blandt mange af de mest respekterede DJ's og klubber over hele verden. Den banebrydende CDJ-1000 satte standarden, da den gav mulighed for flere præstationsteknikker, såsom scratches, der ellers tidligere kun havde været muligt på analoge pladespillere. Så kom CDJ-2000, og havde rekordbox og Pro DJ Link med sig. Det betød at man for første gang som DJ, kunne styre musikken før den blev eksporteret til et USB-drev. I 2016 satte CDJ-2000NSX2 nye standarder, og blev det foretrukne valg af klubber, festivaler og DJ's i hele verden. 


Det ligger dermed fast: CDJ har udviklet sig betydeligt siden 1990'erne. Og selvom CDJ-3000 på mange måder ikke kan genkendes fra de tidligere enheder, bevarer den ambitionen og formålet, der altid har drevet CDJ-serien: at give dig en intuitiv grænseflade, der giver dig magten til at manipulere musikken på enhver tænkelig måde - og måske endda også på måder, du ikke havde forestillet dig var mulige.

CDJ-3000 er den mest avancerede afspiller, Pioneer DJ nogensinde har lavet. Når du som DJ optræder, har du brug for at vide og være sikker på, at dit udstyr og dine decks kan gøre din krative vision til virkelighed, og håndtere hvad du udsætter den for. Netop dét, og meget mere, er CDJ-3000 designet til at sikre dig.
CDJ-3000 kan blandt andet prale af, at være drevet af en helt ny MPU (Micro-Processing Unit) og være udstyret med specielt udviklede komponenter i høj kvalitet. Med andre ord får du her en robust enhed, fyldt med innovative funktioner, der hjælper din kreativitet med at blomstre som aldrig før.

Med den nye flagskibsmodel vil du ikke kun høre forbedringerne - du vil også se dem. Med CDJ-3000 får du intet mindre end en 9" stor touchskærm, som er større og bedre opløsning end den du finder på forgængeren, CDJ-2000NXS2. Den intuitive grænseflade er bevaret, men der er tilføjet praktiske nye kontroller - fx diverse shortcuts - for at gøre det lettere for dig som bruger, at springe mellem kategorier i din musiksamling eller lignende. 

Du vil også få adgang til nye funktioner såsom Touch Preview, der muliggør hurtigt valg af  track, helt ubesværet. Derudover finder du en lang række funktioner, herunder Touch Cue, Stackend Waveform og 3Band Waveform - med dem ved du altid hvor du finder de perfekte mix points på det valgte track. Du vil fx også bemærke at tracks og Hot cues indlæses hurtigere end nogensinde før - dette er takket være funktionerne i den avancerede MPU og Gigabit Ethernetforbindelse. 

Desuden får du adgang til hele otte Hot Cue knapper - dobbelt så mange som CDJ-2000NXS2 - der er placeret fra venstre mod højre under waveform displayet. Beat Jump betjnes via de nye hardwareknapper. Key Sync benyttes når du vil mixe dine tracks harmonisk. Som noget helt nyt finder du også en 8-Beat Loop knap, der kommer udover den klassiske 4-Beat kontrol - en super fed detalje, hvis du spørger os!

Tip: CDJ-3000 er også en rekordbox Hardware Unlock enhed.
For at bruge Performance mode skal du blot opdatere til den nyeste version af softwaren, også selvom du benytter den gratis abonnements løsning. 

A new dimension:

The CDJ-3000 has landed

Takket være det helt nye lyddesign i CDJ-3000, vil dit publikum høre enhver nuance af din performance. Det er selvfølgelig også det både du og dit publikum fortjener.
Pioneer DJ ved at feeling er vigtigt som DJ - uanset om du blot foretager en lille justering, eller er i gang med det vildeste scratch. Af netop den årsag er joghjulet redesignet på CDJ-3000, for netop at skabe muligheder for de mest smooth bevægelser og actions på en afspiller, som man nogensinde har oplevet med en enhed fra Pioneer DJ. Ligeledes er berøringsforsinkelsen bedre end nogensinde før, og LCD-skærmen i midten af joghjulet kan benyttes til at holde øje med playhead positionen og referencealbum illustrationer - super fede detaljer!

OBS: Ønsker du at bruge CDJ-3000 med rekordbox, skal denne som nævnt opdateres til den nyeste version. Vil du afspille tracks fra din iPhone, skal du opdatere til den nyeste version af rekordbox til iOS. 

key features

cdj-3000

• Avanceret MPU
Med den nye MPU har Pioneer DJ ikke blot revolutioneret måden hvorpå CDJ drives - de har også fået CDJ-3000 til at fungere på en mere smooth og stabil måde end tilfældet har været med nogen af afspillerens forgængere. 

• Pro DJ Link med Gigabit Ethernet 
Takket være Gigabit Ethernet-tilslutningen til Pro DJ Link kan du dele og afspille lydfiler fra USB-enheder og SD-kort på op til seks CDJ-3000 enheder, når du kombinerer dem med en 6-kanals mixer som fx DJM-V10.

• Bedre synlighed på skærmen
Den maksimale lysstyrke på skærmen er blevet forbedret med mere end 150% (!!) sammenlignet med CDJ-2000NXS2. Du kan selvfølgelig skrue op og ned for lyset som det passer dig, så passer til diverse locations

• Stærke komponenter 
Toppladen af ​​høj kvalitet i aluminium og redesignet play-, cue- og Hot Cue-knapper er stærkere end nogensinde. Det aflåselige V-Lock-strømkabel * 1 beskytter mod utilsigtede afbrydelser, der kan afbryde dit show. 

• Forbedret lyddesign
CDJ-3000 forener intern lydberegningshastighed til 96 kHz / 32-bit i alle lydformater, der kan afspilles. Dette resulterer i detaljerede nuancer og dybde.

• Touch skærm i høj opløsning med funktioner der aldrig er set før
Her får du blandt andet Touch Preview, Touch Cue, Stacked Waveform og Support til 3Band Waveform

• Key Sync og Key Shift
Skab et jævnt og harmonisk mix

• Otte Hot Cue knapper

• Dedikerede Beat Jump knapper
Indstille på 1/2, 1, 2, 4, 8, 16, 32 eller 64 beats

• Fleksible performance muligheder
Afspil rekordbox-analyseret musik fra USB-drev via eksporttilstand, eller tilslut din PC med USB-HID kontrol for at bruge Linkeksport eller Performance mode helt gratis - så kan du afspille alle tracks i dit rekordbox bibliotek, inklusive Beatport/Beatsource LINK and SoundCloud Go+ (Disse stramingtjenester kræver abonnement).
Du kan endda slutte din iPhone til CDJ-3000 via et USB-kabel*2 og blande musik direkte fra den nyeste iOS-version af rekordbox, som understøtter tabsfri filtyper, herunder WAV, FLAC, ALAC og AIFF samt MP3 og AAC.

EVOLVED FLAGSHIP MULTI PLAYER

OFFERS NEW WORLD OF CREATIVE POSSIBILITIES