"Start your DJ journey with HDJ-CUE1 headphones."

HDJ-CUE1 er det nyeste skud på stammen fra Pioneer DJ indenfor høretelefoner, og er det idelle valg når det kommer til DJ'ing.
Med disse høretelefoner får du samme kvalitet som vi kender den fra Pioneer, men til en meget beskeden pris. Det er nemlig præcis det, der har været i fokus - prisen, dog helt uden at gå på kompromies med kvaliteten.

Disse høretelefoner er bygget på det samme DNA som mange af Pioneer DJ's tidligere topmodeller, og er udstyret med de samme drivere, som du for eksempel finder i HDJ-X5. HDJ-CUE1 er dermed specielt indstillet til at få mest muligt ud af de lave frekvenser ved bas og kicktrommerne, der er super vigtige elementer når vi snakker mixing.


Her er en fantastisk lydkvalitet er nemlig ikke bare vigtig, den er helt essentiel. Dermed kan du nemlig høre alle detaljerne i musikken, så du kan beslutte om tracket er godt nok til at slippe i gennem nåleøjet. Driveren i HDJ-CUE1 leverer høj og klokkeklar lyd, og er med den overraskende overkommelige pris, det helt perfekte valg som start høretelefon - selvom lyden altså også kredser for den mere kræsne bruger. Høretelefonerne vejer ikke mere end 215 gram, og leverer intet mindre end 104 dB i et frekvensområde der går fra 5 - 30.000 Hz. HDJ-CUE1 har desuden bestået Pioneers hårde holdbarhedstest, så du kan være helt sikker på at dine høretelefoner er modstandsdygtige og klar til stød og lignende under transporten fra job til job. 
Uanset hvordan du foretrækker at bære dine høretelefoner er disse desuden behagelige at have på takket være drejemekanismen og den fleksible og polstrede bøjle.

HDJ-CUE1 findes også i en Bluetooth version - HDJ-CUE1BT. Du finder Bluetooth udgaven i tre forskellige farver.

Bluetooth versionen er ideel hvis du ønsker ekstra frihed og fleksibilitet, da du dermed ikke skal tænke på et kabel hvis du ønsker at bevæge dig idt rundt under et show eller lignende. Du parrer blot høretelefonerne med din enhed, og så er du klar. Her kan du justere lydstyrke og besvare opkald, alt sammen ved hjælp af knapper på øreknoppen. Den indbyggede mikrofon gør, at du ikke skal spekulere over, om personen der ringer til dig, rent faktisk kan høre dig. Vil du i gang med DJ'ing, eller er høretelefonerne ved at løbe tør for strøm? Så kan du blot tilslutte det medfølgende kabel for at deaktivere Bluetooth.

Høretelefonerne har en spilletid på cirka 30 timer, og det tager cirka 2,5 timer at oplade HDJ-CUE1BT.

Har du desuden et ønske om at gøre dine HDJ-CUE1 eller HDJ-CUE1BT en anelse mere personlige og unikke? Så har du muligheden nu! Tilbehørspakken HC-CP08 kan nemlig være noget for netop dig, der ønsker denne mulighed. Pakken kommer i forskellige farver, og giver dig mulighed for at udskifte earpads og kabel, i netop den farve du ønsker.