Hvordan får man flere jobs til sit mobildiskotek eller sin udlejning? Hvordan kan man sikre os, at kunderne vælger os, frem for andre? Kan man benytte Facebook til promovering, eller er det kun til privat brug?

Overstående spørgsmål er spørgsmål, vi rigtigt ofte får herude i DJ Huset. Spørgsmål, som vi kun i begrænset omfang kan svare på. Derfor er det med stor glæde, at vi endelig kan tilbyde en workshop ud over det sædvanlige. Obsidian Digital A/S, Danmarks førende inden for digital markedsføring, ligger vejen forbi os til en workshop om Facebook og brugen af Facebook til markedsføring.

Med over 3 millioner brugere er Facebook en af de mest attraktive markedsføringskanaler i Danmark. Hvilket gør Facebook til en superrelevant platform at markedsføre sig på.

Agendaen for dagen vil være nogenlunde som følgende:

  1. Facebook som platform
  2. Målretninger på Facebook
  3. Facebooks mange formater
  4. Forstå Facebooks business manager
  5. Tracking/måling af annoncer (hændelseskildesporing)
  6. Facebook/Instagram vs.  LinkedIn vs. Snapchat
  7. Tips og tricks
  8. Q & A

Workshoppen er målrettet dem, som enten benytter eller ønsker at benytte Facebook business. Hvad enten du har et CVR-nummer eller ej, så er alt, hvad du skal bruge, en Facebook-side.

Obsidian Digital er de førende inden for digitale markedsføring Danmark og er absolut værd at lade sig inspirere af.

Da vi har begrænset antal pladser, er tilmelding nødvendig. Tilmelding foregår ved linket nedenfor. Medbring din egen laptop, hvor du kan tilgå din Facebook-profil og Facebook-side.

Workshoppen vil finde sted i DJ Huset på Virkeholm 3B, 2730 Herlev, d. 10. april 2019.