DJ Huset er i dag en af branchens førende og hurtigst voksende forhandlere af DJ-udstyr. Vi leverer produkter fra branchens mest innovative producenter. Dette gør vi igennem vores webshopog vores knowhow. Vi stræber mod at levere den absolut bedste kundeservice over for både store og små kunder. Dette gør vi igennem det bedste udvalg af varer, hurtig leveringstid og vores store knowhow. Vi er eksperter i vores felt, og vi har Danmarks flotteste showroom, hvor alt kan prøves.

Ved siden af Djhuset.dk driver vi også Kabelsmeden.dk, som leverer de bedste kabler til underholdningsindustrien. Vores kunder tæller mange af de absolut største spillesteder i Danmark og vores kvalitet er på højeste niveau.

 

Arbejdsopgaver

Du vil som digital marketing manager være i direkte reference til direktøren og være ansvarlig for vores marketing og webshops. Vi har et meget stort fokus på vores online eksponering, både organisk, Ads, e-mail og SoMe. Du vil indgå i et markedsføringsteam af 4 hvor dine opgaver vil indebære planlægning og eksekvering af kampagner, webshops og generel marketing. Du vil stå for at udvikle, optimere og vedligeholde vores online tilstedeværelse, både igennem eksisterende og nye kanaler. Derudover vil du koordinere og eksekvere med vores eksterne leverandører.

Vores online salg er kernen af vores forretning. Det er derfor vigtigt at vi hele tiden er skarpe i vores online tilstedeværelse. Dette sker igennem lækkert og unikt content, flotte billeder og velfungerende shops. Du vil som digital marketing manager stå for vores kunders rejse igennem vores univers. Fra de besøgende finder vores site til de har lagt deres ordre og til de kommer igen for at lægge endnu en ordre. Det er din opgave, at vi fremstår som en skarp og professionel virksomhed på tværs af alle medier. Du vil arbejde med flere projekter, men fælles for alle projekter bidrager de til virksomhedens mission.

Dine arbejdsopgaver vil indeholde, men ikke være begrænset til:

-          Markedsføring af DJ Huset og Kabelsmeden via SoMe, SEO, SEM, e-mail og øvrige digitale kanaler

-          Udvikling og optimering af webshops

-          Tekstforfatning til webshops og markedsføring

-          Go-to-market strategi

-          Oprettelser af produkter

Dine kvaliteter:

-          Du er en ildsjæl, der brænder for at markedsføre online

-          Du kan lide at have mange bolde i luften

-          Godt kendskab til online adfærd

-          Godt kendskab til sociale medier

-          God til content-udvikling og SEO

-          Godt kendskab til annoncering både via Google Ads, Bing, sociale medier og deslige

Vi tilbyder:

-          God sparring med kollegaer og eksterne folk

-          Godt arbejdsmiljø

-          Spændende og udfordrende job i en mindre virksomhed i kraftig vækst

 

Ansættelse hurtigst muligt.

 

Vores kontor ligger i Herlev med egne parkeringspladser, og bus 350S kører lige til døren.

 

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Frederik Schrøder på 71 99 81 99. Hvis stillingen lyder som noget for dig, så send os din ansøgning samt CV i PDF-format til frederik@kabelsmeden.dk mærket ”Digital marketing manager”.