IP65 godkendte lamper

Den nye HEX IP serie er godkendt til at blive brugt udendørs under våde forhold. De er IP65 godkendt hvilket betyder at de kan klare vandstænk, men ikke nedsænket i vand. Derfor er 7P HEX IP helt perfekt til udendørs opgaver hvor de kan blive våde. Opgaverne kunne f.eks. Være facadebelysning, arkitektonisk belysning, ja mulighederne er mange. Selvfølgelig kan lamperne også bruges indendørs. De kraftige 12 watts dioder er også helt perfekte til at erstatte de klassiske PAR lamper og give belysning på både dansegulv og scene.

 

TJEK DISSE OPGRADERINGER

Vi har været meget glade for ADJs PAR Z100 lamper, men har dog også spurgt os selv om der mon ikke kom en RGBW udgave, og her er den, den spritnye ADJ Z120 RGBW.

ADJ’s populære hybrid movinghead Vizi Hybrid 16RX har fået sig en opgradering. Mød Vizi CMY 16RX! Som sin populære tvilling Vizi CMY 300 har 16RX, som navnet antyder, fået et fuldt CMY farvesystem. En funktion som oftest kun findes i dyrere lamper. CMY gør designeren I stand til at vælge lige nøjagtig de farver man lyster, uden at skulle være begrænset til et fast farvehjul. Lampen indeholder stadigvæk et fast farvehjul med 9 faste farver.

Er du på messen eller planlægger du at tage afsted? Vi er til stede tirsdag - torsdag og viser glædeligt de nye produkter fra ADJ frem. 

Kontakt Frederik Schrøder på frederik@kabelsmeden.dk hvis du ønsker at arrangere et møde!