ADJ Vizi CMY 300

Vores udstilling bød på en europæisk premiere på den anmelderroste og længe ventede Vizi CMY 300. En kraftig 300 watts LED hybrid lampe med CMY farvemix, beam, spot og wash muligheder og en lang række andre funktioner. CMY farvemixet er ikke før set i den prisklasse og er noget som mange har ventet på længe. Foruden CMY farvemixet byder lampen også på en stor zoom funktionalitet der gør lampen i stand fra at lave beams på 8 grader helt op til 46 graders wash. Alt dette uden skift af optik, hvilket gør at lampen bare zoomer fra den ene yderlighed til den anden uden nogen pludselige skift i lys. Kort sagt, en vaske ægte multifunktionslampe der kan løse langt de fleste udfordringer den bliver stillet. En lampe jeg personligt forventer mig rigtigt meget af, både til de store produktionsselskaber, teatre samt udlejning.

ADJ Vizi Beam RXONE

Hvad der også vakte stor interesse var den lille, men utrolige kraftige og hurtige Vizi RXone. De besøgende havde svært ved at forstå hvor hurtigt og kraftig denne lille beam lampe var. Med sit 16 facet prisme, 1R pære og kraftige optik var der mange der hurtigt kunne se et behov for denne beam lampe. Den havde ingen problemer med at hamle op med større lamper i samme kategori. Har man brug for hurtige og kraftige beams er RXONE helt sikkert en værdig mulighed!

ADJ Inno Color Beam Z19

Endnu en lampe som havde folks interesse men desværre ikke var med på messen var ADJ Inno Color Beam Z19. En Mac Aura lignende lampe med et kraftigt output, jævn linse og kraftig zoom. Muligvis den mest efterspurgte wash lampe på grund af dens høje output, gode farvemix og særdeles interessante pris.

Har du selv eller kender du nogen der kunne have interesse i at se eller høre mere om lamperne, så tøv endelig ikke med at kontakte os på telefon, mail eller kig forbi vores showroom i Herlev. Vi kommer også gerne forbi til en kop kaffe med en lampe under armen.