Achromic hedder den første serie af højttalere fra det ny-opstartede højttalerbrand, Avante. Direkte oversat betyder det farveløs, men det er bestemt ikke det billede højttalerne giver fra sig, så snart vi skyder lyd ud af dem. Som Avante skriver i deres manifest, sigter de ikke efter at være bedst i klassen, men bedst. Og det må vi give dem, Achromic serien er helt klart den bedste højttaler vi nogensinde har hørt, i den prisklasse. 

Topkasserne er bygget af hård polypropylen, også kendt som fugtafvisende plastik, bundene af 15mm krydsfiner. Alle kasserne leverer klokkeklar lyd, når du spiller højt som lavt, takket være den indbyggede DSP (Digital Sound Processer). Kigger man bag på højttaleren, bliver man måske overrasket over hvor enkelt det ser ud. Der er få indgange og en drejbar  trykknap. Er det bare det? Nej. Resten gemmer sig i displayet, som er hjernen bag højttalerserien. Her har du mulighed for at vælge mellem forudindstillede presets, eller konfigurere din højttaler så den matcher den ønskede lyd. 

Lad os lige summere det hele op. I Avantes Achromic serie har vi en aktive letvægts-højttalere, som ikke koster dig spidsen af en jetjager. Højttalere som vi, her i DJ Huset, er meget overraskede over og som vi til enhver tid vil anbefale. Alle kasserne er sat op til demo i showroomet, så kig forbi for at lytte!

TOPKASSER

BUNDKASSER