Har du lyst til at prøve hvordan det er at være DJ? Er du nysgerrig på hvad en DJ laver? Så kom og mød os i Field´s i november og december, hvor DJ skolen stiller op med DJ pulte og god musik. 

MØD OS I FIELD´S

Så er det ved at være tid til den årlige trummerum. 'Folkevandring op og ned ad Strøget', som MC Einar så fint forklarer det, i hans julebasker fra 88', 'Jul Det' Cool'. Det betyder mange mennesker og lange køer. Heldigvis kommer Copenhagen DJ School det 'hårdt shoppende' folk til undsætning. Tirsdag den 28. november og tirsdag den 19. december er skolen at finde ude foran Intersport i Field´s, bevæbnet med DJ pulte og god musik. 

Her vil du få mulighed for at prøve DJ fagets finesser, høre mere om hvad DJ skolen kan tilbyde eller bare høre noget god musik (vi lover ikke at spille julemusik). 

HVAD ER DJ SKOLEN?

Copenhagen DJ School er startet i 2014 af DJ Chrelle, som har 25 års erfaring indenfor branchen. Chrelle er den mest vindende deltager i Danish DJ Battle ved DDJA (Danish DeeJay Awards), hvor han har vundet flere priser. I 2017 blev lærerstaben udvidet, og her hoppede den ubesejrede danske mester i scratch, DJ Graded, med ombord. 

Vi tilbyder undervisning og kurser til dig, som brænder for musik, og ønsker at få succes i DJ-faget. Måske er du allerede DJ, som ønsker at videreudvikle din kunnen – eller nybegynder, som endnu ikke har erfaring med branchen overhovedet.

LAD OS LIGE RIDSE DET OP

Tirsdag den 28. november og tirsdag den 19. december. fra klokken 14:00 - 20:00 - foran Intersport i Field´s
Vi er bevæbnede med DJ pulte til fri afbenyttelse og god musik